MEGAPARK PÅ GEILO 14.-17. april 2016

Link MegaPark 2016

Infomail for klubber:

Fri Flyt arrangerer i 2016 MegaPark nok en gang. Geilo er ny arena i år. Datoen for arrangementet er torsdag 14. april til søndag 17. april. Vi venter som vanlig storinnrykk av ski- og snowboardere i alle aldre. Det unike med MegaPark er at Tirilparken bygges eksklusivt om for å gjeste kjørere i alle aldre og på alle nivåer. Vi kommer til å bygge park fra topp til bunn, hvor det vanligvis bare er halve løypa som er park. Det vil også i år tilrettelegges for ulike rail og hoppkurs, konkurranser, mulighet for å teste forskjellig utstyr fra våre sponsorer, men ikke minst en sosial arena hvor parkjøring er i fokus. MegaPark er en fin anledning til å ta med ski- og snowboardkjørerne i klubben på en sosial helg med fokus på lek i parken og moro.

 

Deltageravgiften inkluderer også i år den populærer O`Neill MegaPark genseren til en verdi av 999.-kr. I tillegg gir registreringen mange fordeler som blant annet:

  • Eksklusiv adgang til den oppgraderte parken.
  • Fri adgang til alle konkurranser, tips og triks kurs, og andre arrangement under MegaPark
  • Gunstig pris på overnatting og heiskort
  • Freebies fra våre sponsorer
  • Kursing i foto/filmteknikk

MegaPark passet koster i år:

499.- for Fri Flyt abonnenter

549.- inkludert 3. utgaver av Fri Flyt

999.- uten abonnement

(- Gratis for foreldre og trenere som kun skal se på)

 

Fri Flyt MegaPark er en fantastisk sosial arena hvor ski- og snowboardere fra hele landet samles for å kjøre Norges beste park. Vi ønsker i år som i fjor å gi klubber vår abonnentpris på 499.- Om dette er interessant så send meg en mail med navn på deltagere og klubb innen 1. april for å benytte dette tilbudet. Jeg fakturerer klubben. Vedlagt ligger påmeldingsskjema.

 

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1571869373103282/ Her vil det komme informasjon om parken som vil bli bygget og annen praktisk info.

 

Velkommen til MegaPark i Geilo 14.-17. april 2016!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *