NC på Hemsedal i helgen?

hemseNC

    

LIVESCORING FINALE herrer                                                                                                                               

Gratulerer til Tevje og Emil..

Gratulerer dette var bra kjørt .Sammenlagt i Buskerud freeski cup blei resultatene Tevje 1 plass og Emil fikk 3plass

         

Velkommen til NOR Freeski Slopestyle 2.april og Buskerud FreeskiCup 3.april i Hemsedal.

Hemsedal FreeX og Skistar Hemsedal inviterer til Slopestylekonkurranse i Hemsedalsparken 1-3 april 2016 (helgen etter påske). Vi inviterer deg til Hemsedal for å kjøre i en av Norges beste parker. Vi har bestilt pent vær, deilig grillmat, musikk og god stemning. Parken er bygd og shapet for Norges beste jibbere, så dette kan bli en super helg.

Konkurransearenaen blir i nedre del av Hemsedalsparken, og vil bestå av to hopp og en raillinje. Nederst i parken vil vi bygge opp en publikumsarena.

Programmet endret:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207248884758988&set=gm.594134567429334&type=3&theater

 

Merk at programmet kan endres etter hvor mange utøvere som blir påmeldt. Følg med på mail, og på arrangementets FB-side: https://www.facebook.com/events/526001324242659/

 

Generell info

Det blir brukt seeding for oppsetting av heatene. Seedingen fungerer slik at de 3 beste fordeles på de 3 ulike heatene, deretter med nr 4, 5, 6 i hvert sitt heat, osv. Heatene opplyses om på løpermøtet.*

Det blir kjørt 2 runs for alle i kvalik. De 12 beste blir plukket ut til Finale (2 runs). Beste run teller (ikke sammenlagt).

Ved variable værprognoser må utøvere være forberedt på at de 2 første runs som kjøres kan bli stående som endelig resultat. Det kan derfor bety at finaler avlyses eller blir avkortet til f.eks. kun 1 run. Følg derfor med på informasjon gitt via speaker!

Alle får 15 min prøveomganger/ «hot-laps» før de skal kjøre. Prøveomgangene organiseres etter startnummer. De som ikke er på start når prøveomganger kjøres kan risikere å miste sin prøveomgang.

Ved oppmøte og henting av startnummer skal gyldig lisens vises!

Man må være medlem av en skiklubb slik at man får godkjent forsikring. Kun utøvere med startnummer har adgang til arenaen, startnummer skal derfor brukes under hele arrangementet. Startnummer skal leveres etter endt konkurranse, faktura på 500 kr sendes til de som ikke leverer dette.

Det er nulltolleranse for kjøring i coursen når denne er stengt. Den som bryter dette risikerer å bli diskvalifisert fra konkurransen.

Alle må bruke godkjent hjelm og ryggplate

Yngre junior, som skal kjøre Buskerud Freeskicup, skal kjøre hoppene i den minste linja. Det er altså ikke anledning til å kjøre på store hopp selv om det er ønskelig fra utøverne.

 

*Gjelder ikke Buskerud Cup.

Pris på heiskort / rennkort for påmeldte utøvere:

3 dager voksen kr. 711,- ungdom kr. 567,-

2 dager voksen kr. 495,- ungdom kr. 396,-

1 dag voksen kr. 252,- ungdom kr. 201,-

Ungdom er fra 7 -15 år. 16+ voksen.

 

Kortene hentes ut på øvre billettkontor (under Valles barnepass).

 

Påmelding:

Nor Freeski Cup : https://minidrett.nif.no/Event/Index/299218#299218-011

Buskerud Freeski Cup: https://minidrett.nif.no/Event/Index/302645#302645-011

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *